Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Για τσεκ δις άουτ. Βαλεντάιν ιζ κάμινγκ.

Έρχεταιιιι.
Η μεγάλη γιορτή της Ελληνοσύνης έφτασε. Η μέρα που θα πνιγούμε στα ροζουλί και κόκκινα καρδουλίνια. Που οι Έλληνες θα μιλάνε ωσάν να τους χτύπησε το τρίτο εγκεφαλικό...και  θα συμπεριφέρονται ανάλογα. Οι επιπτώσεις του δε, είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ηλικία.
Οι κορασίδες της πατρίδας μας με τα κόκκινα μάγουλα, θα φορέσουν τα καλά τους. Ήτοι κόκκινα σατέν κορμάκια, διχτυωτή καλτσούλα και κόκκινο παύλα μάυρο στριγκάκι.
Τα παλικάρια μας , τα τιμημένα νιάτα της πατρίδας μας,  θα βάλουν κόκκινα μποξεράκια με καρδούλες και τυπωμένους στα επίμαχα σημεία, όρκους αιώνιας αγάπης, αλλαλάζοντας... "Σκύψε ευλογημένη να διαβάσεις..."

Εμπρός αδέλφια. Να φορέσουμε όλοι τα κόκκινα σατέν μας.  Να αποτινάξουμε τα δεσμά του βαμβακερού εσώρουχου, αδέλφια. Στα hondos center, αδέλφια...στα hondos center...
Ν΄αγοράσουμε μποξεράκια στους λεβέντες μας και μεταλλαγμένα αρκουδοκαρδουλίνια στις κορασίδες.
Να γίνουμε όλοι ρόοουζζ αδέλφια.

Ευτυχώς υπάρχει ο Άγιος και ενώνει το Έθνος. Μεγάλη η χάρη του....

Και επειδή τέτοια γιορτή δεν νοείται χωρίς σεχ, πάρτε μερικές χρήσιμες συμβουλές.
Παλιό, αλλά λατρεμένο βιντεάκι. Με κάνει και γελάω υστερικά, κάθε φορά.- O  μάι γκόντ, γιού αρ δε πράιμ μίνιστερ...γιού αρ δε πρέζινεντ οφ δε ντιμόκρασι...
- Ολ δε στουπίντιτις γιου νόου, γιου σεντ δεμ τουντέι...
Δεν υπάρχουν αυτοί οι διάλογοι...

 Πάω να βγάλω το κόκκινο σατέν νεγκλιζέεεε (κλειστά χειλάκια) από την ναφθαλίνη. Φιλάκιααααααααα

5 σχόλια:

Athens Girl είπε...

Εγώ τόχω ξεκόψει από καιρό στον λαβερμπόυ, στις φίλες και φίλους:
Για μένα αυτή η γιορτή δεν υπάρχει!
Μη με πρήζετε με ξεφτίλες!

nefelokokkugia είπε...

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, έχω να δηλώσω τούτο. Θα΄θελα πολύ να νιώσω ρόουζ και να βγω για σατέν βρακάκια, απλά το φετινό αντικείμενο του πόθου μου δεν είναι πρόθυμο να τα χαρεί. Με παρηγορεί βέβαια ότι καμιά δεκαριά άλλοι θα έκοβαν φλέβες για να με δουν να βγάζω τα σατέν από τη ναφθαλίνη, αλλά...τέλος πάντων.
Με λίγα λόγια, δεν τον σνομπάρω τον αγιούλη απλά ..."οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" Μεγαλώνω, κι όσο μεγαλώνω, τόσο τον εκτιμώ τον Άγιο. Έχω βέβαια και ένα θέμα με το κιτς.
Δεν πειράζει..νέξτ γίαρ....

nefelokokkugia είπε...

@athens girl Καλημέρα κοριτσάκι. Να λειτουργείς όπως νιώθεις. Aρκεί να χαμογελάς.

Emperor είπε...

Δε χρειάζεται να τα φορέσεις. Φτάνει ότι φορέσεις να βγαίνει ή να παραμερίζει εύκολα. Στην εσχάτη, βρες άλλο αντικείμενο πόθου. ;)

nefelokokkugia είπε...

@emperor Ι will, I will... someday